Financiële administratie

Financiële administratie

Misschien beschikt uw bedrijf niet over een financiële afdeling. Of heeft u onvoldoende tijd en kennis om zelfstandig de financiële administratie te doen. Wij kunnen u op verschillende manieren hiermee ondersteunen. Wij verzorgen voor u bijvoorbeeld de volledige financiële administratie. Maar wij kunnen u ook kennis laten maken met online boekhouden en het digitaliseren van uw financiële administratie. Snel inzicht, actuele informatie op ieder gewenst moment.

Onze werkzaamheden op het gebied van financiële administratie omvatten onder andere:
 
•    het administreren van in- en verkoopfacturen

•    het verwerken van het kasboek en bankafschriften

•    het ondersteunen van online boekhouden

 

Online boekhouden

Wij vinden het belangrijk dat u goed inzicht heeft in de financiële situatie van uw onderneming. Daarom adviseren wij u graag over online boekhouden. Het digitaliseren van uw financiële administratie heeft vele voordelen. Zo herkent de programmatuur gescande facturen en boekt deze meteen in. Ook kunt u eenvoudig uw bankmutaties importeren. Zelf snel en veilig alles boeken en wij kijken met u mee. Of wij boeken in en u kijkt met ons mee. U heeft altijd de meest actuele informatie bij de hand en dat werkt prima!

Als u besluit hiermee te gaan werken, richten wij het systeem desgewenst voor u in, zetten het gebruiksklaar en geven waar nodig begeleiding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van online boekhouden? Neem contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

Of bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van:

- accountancy

- fiscaal advies

- salarisadministratie


 

 

Het Spel en de Knikkers

Accountancy en fiscaal advies is soms ‘zware kost’. Toch houden wij het graag zo normaal mogelijk. Juist onze expertise zorgt voor beide benen op de grond. Uiteindelijk draait het allemaal om 'het spel en de knikkers'. En dat maken wij graag transparant voor u. Zonder moeilijke vaktaal, zonder omwegen. Duidelijk en recht door zee. Echt betrokken bij u als klant!