Heine en Van Oosten

Heine en Van Oosten

Heine & Van Oosten is een deskundig accountants- en advieskantoor op Voorne-Putten. Wij adviseren en ondersteunen u en uw bedrijf op het gebied van:

* Accountancy

* Fiscaal advies

* Financiële administratie

* Salarisadministratie

Wij hebben net als u maar één doel: een financieel gezonde onderneming! Dat betekent dat wij u ook graag ondersteunen in het contact met bijvoorbeeld banken en Belastingdienst en u adviseren over investeringen, financieringsaanvragen en bedrijfsovernames.

 

"Wij willen wat u wilt: een financieel gezonde onderneming!"

Vertrouwen

Samenwerken met een accountant en fiscalist betekent dat u als ondernemer open moet zijn. U legt immers al uw persoonlijke en bedrijfsvragen op onze tafel. Dat is nogal wat! Daarom vinden wij vertrouwen een groot goed. Er moet een klik zijn tussen u en ons. Wij gaan voor een goed gevoel in alles wat wij doen voor onze klanten. Wij zijn tevreden als u tevreden bent.

Persoonlijke benadering

René Heine en Mario van Oosten zijn de twee partners van Heine & Van Oosten. Zij werken al samen sinds 1990. Vanaf 1993 werden zij partners in het kantoor, dat tot 2007 de naam Schorn & Partners Accountants droeg. Sinds 2007 draagt het kantoor de naam van René Heine en Mario van Oosten.

 

"Juist onze expertise zorgt voor beide benen op de grond. Transparant. Geen moeilijke vaktaal en omwegen, maar duidelijk en recht door zee." 

Ons kantoor is gevestigd in Spijkenisse, vlakbij Rotterdam, de Botlek, Europoort en de Maasvlakte. Met onze 12 enthousiaste en deskundige medewerkers beantwoorden wij al uw financiële, administratieve en fiscale vragen. Dat doen wij altijd op onze eigen persoonlijke manier. Want hoewel accountancy en belastingadvies soms ‘zware kost’ zijn, houden wij het graag zo normaal mogelijk. In onze gesprekken is er altijd ruimte voor de spreekwoordelijke ‘kop koffie’!

 

"Betrokkenheid bij u als klant is belangrijk voor ons."

 

Ons kantoor vindt maatschappelijke betrokkenheid belangrijk en draagt verschillende goede doelen en initiatieven een warm hart toe. Zo is onze partner René Heine actief betrokken bij Kiwanis Club Spijkenisse. Onderdeel van Kiwanis International, een organisatie die zich inzet voor het wereldwijde welzijn van kinderen.

René Heine

  • AA Accountant bij NOVAA - Bedrijfseconomie HES
  • openheid en vertrouwen
  • getrouwd, 2 kinderen

Mario van Oosten

  • Fiscaal Recht in Leiden
  • fiscale deskundigheid en vertrouwensband met de klant
  • samenwonend, 1 kat en 1 hond