Klanten

Klanten

Onze klanten variëren van een éénpersoonsonderneming (zzp) tot grotere MKB-ondernemingen en zelfstandig ondernemers in alle mogelijke rechtsvormen. Heine & Van Oosten is vertegenwoordigd in branches als detailhandel, groothandel, bouw, horeca, productie, zakelijke dienstverlening, medische dienstverlening, schoonmaak en techniek. Hoewel wij gevestigd zijn in Spijkenisse, is heel Nederland ons werkveld. Door slim om te gaan met de digitale mogelijkheden, reistijd en files kunnen wij ook onze klanten in bijvoorbeeld Noord-Brabant en Utrecht prima van dienst zijn.

 

"Onze huidige klanten zijn onze grootste ambassadeurs."

Hoe wordt u onze klant?

Koude acquisitie past niet bij ons kantoor. Een persoonlijke benadering, echt een band opbouwen met relaties, dat is wat wij graag doen. Het gaat tenslotte om vertrouwen, om de wederzijdse klik. Onze klanten waarderen dat en vertellen dat aan anderen. Zo zijn onze huidige relaties dus eigenlijk onze grootste ambassadeurs geworden. Het onderhouden van contacten doen wij ook door regelmatig bijeenkomsten in de regio te bezoeken, of door deze zelf te organiseren. Maakt u graag binnenkort een keer kennis met ons en onze werkwijze? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt op verschillende manieren contact opnemen. Persoonlijk en betrokken. Zo werken wij graag.

Goed gevoel

Samenwerken met een accountant en fiscalist betekent dat u als ondernemer open moet zijn. U legt immers al uw persoonlijke en bedrijfsvragen op onze tafel. Dat is nogal wat. Daarom vinden wij vertrouwen een groot goed. Er moet een klik zijn tussen u en ons. Een goed gevoel. Wij doen er alles aan om u dat goede gevoel continu te geven. Onze klanten komen van rechts. Zij hebben dus altijd voorrang! Dat goede gevoel geven wij ook door onze visie op het accountantsvak: meer transparantie, meer duidelijkheid. U weet bij ons altijd waar we mee bezig zijn. U weet wat wij kunnen, maar ook wat wij niet voor u kunnen betekenen. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daar draait het om!

 

Mail ons! 

Deskundig en informeel

"Natuurlijk komen onze klanten allereerst naar ons voor deskundig advies en het doornemen van de cijfers. Maar wat zij (en wij) minstens zo belangrijk vinden is het informeel praten over diverse onderwerpen onder het genot van een kop koffie."

René Heine

Persoonlijke benadering

"Waar anderen hoog van de toren blazen, is persoonlijke benadering voor ons al jaren de gewoonste zaak van de wereld. Onze klanten zijn nooit nummers. Zij zijn mensen!"

Mario van Oosten - fiscaal jurist