Maak kennis met ons...

Maak kennis met ons...

René Heine

René Heine | AA accountant / partner

"Natuurlijk komen onze klanten allereerst naar ons voor deskundig advies en het doornemen van de cijfers. Maar wat zij minstens zo belangrijk vinden is het informeel praten over diverse onderwerpen onder het genot van een kop koffie."

 

Mario van Oosten

Mario van Oosten | fiscaal jurist / partner

"Waar anderen hoog van de toren blazen, is persoonlijke benadering voor ons al jaren de gewoonste zaak van de wereld. Onze klanten zijn nooit nummers. Zij zijn mensen!"


John VisserJohn Visser | senior assistent-accountant

"Een relatie met mijn klanten opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen. Dat vind ik belangrijk in mijn werk. Net als eerlijk kunnen zijn tegen elkaar, ook als het even tegen zit."

 

 

Angelo SpekAngelo Spek | AA accountant

"Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk contact en een goede relatie met mijn klanten. Op basis van wederzijds vertrouwen kan je alles tegen elkaar zeggen, zo weet je ook wat je aan elkaar hebt.  

 

 

Léonie Witte

 Léonie Witte| assistent-accountant

"Een klant die de juiste begeleiding en het beste advies krijgt is een tevreden klant. Mijn uitdaging zit in begeleiden van klanten en in het nemen van juiste beslissingen. Samen met mijn collega’s ga ik voor service en kwaliteit." 

 

 

Eddie van HoutenEddie van Houten | belastingadviseur

"Met mijn gezellige collega’s doe ik mijn uiterste best van toegevoegde waarde te zijn voor de klanten bij juridische vraagstukken. Altijd met een persoonlijke benadering. Wij overtreffen graag de verwachtingen van onze klant."

 

 

 Ria RoskamRia Roskam | medewerker loonadministratie

"Ik doe mijn werk met veel plezier. Wij bieden het MKB met ons team een prachtig totaalpakket aan kennis. En als alle klanten tevreden zijn, ga ik ook aan het eind van de dag met een tevreden gevoel naar huis."

 

Jacintha van der SpoelJacinta van der Spoel | medewerker loonadministratie

"Mijn werk is geweldig. Ik doe iets wat ik echt leuk vind en heb fijne collega’s. Ik kijk met een goed gevoel op de dag terug als ik mijn klanten heb kunnen helpen met hun problemen."

     

Ester Kleijn | secretarieel medewerker

"Klanten vinden het prettig als je goed luistert. Als je begrijpt wat de vraag is en een oplossing kunt bieden. Dat is dan ook wat ik graag doe. Ik zorg ervoor dat iedereen zo snel mogelijk op een vriendelijke en beleefde manier behandeld wordt."

 

Joke KeizerJoke Keizer | facilitair medewerker

"Mijn collega’s kunnen altijd in een fris en opgeruimd kantoor hun werk doen. Daar zorg ik voor. Een kopje koffie geserveerd met een oprechte glimlach, door mij vers gezet. Ook daarmee laten wij onze bijzondere en persoonlijke inzet zien."

Ontwikkeling en Ervaring

"Werken bij Heine & Van Oosten = jezelf ontwikkelen en nieuwe dingen ervaren, zelfstandig werken in een team, plezier hebben met collega's en werken onder goede arbeidsvoorwaarden!"

Deskundig en praktisch

Voor Heine & Van Oosten staat betrokkenheid bij de klanten en hun ondernemingen bovenaan. Onze deskundige adviseurs beschikken over actuele kennis en vaardigheden waardoor zij u professioneel en snel kunnen helpen. En hoewel accountancy en fiscaal advies soms 'zware kost' zijn, proberen wij het zo normaal mogelijk te houden. Wij houden van een praktische benadering van het vak!

Het Spel en de Knikkers

Accountancy en fiscaal advies is soms ‘zware kost’. Toch houden wij het graag zo normaal mogelijk. Juist onze expertise zorgt voor beide benen op de grond. Uiteindelijk draait het allemaal om 'het spel en de knikkers'. En dat maken wij graag transparant voor u. Zonder moeilijke vaktaal, zonder omwegen. Duidelijk en recht door zee. Echt betrokken bij u als klant!