Werken bij ons

Werken bij ons

Natuurlijk is het ontzettend leuk om onze collega te worden! Heine & Van Oosten is een professioneel en deskundig accountantskantoor op Voorne-Putten, waar jij je verder kunt ontwikkelen en waar plezier in het werk en serieuze expertise hand in hand gaan. Werken bij ons kenmerkt zich door vier pijlers:


•    Ontwikkelen en ervaren

•    Zelfstandig werken in een team

•    Plezier met collega’s

•    Goede arbeidsvoorwaarden

Ontwikkelen en ervaren

"Ontwikkeling staat bij ons in een hoog vaandel. Naast de permanente educatie vanuit NBA, volgen wij ook diverse andere cursussen en bijeenkomsten. Zowel op fiscaal vakgebied als in de accountancy. Als je bij ons wilt werken, is het dus belangrijk dat je geïnteresseerd bent in actuele ontwikkelingen en dat je graag leert. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons nooit stil. Wij delen onze kennis en vaardigheden met elkaar. Want het delen van kennis maakt rijk. En als team kunnen wij op die manier optimaal samenwerken om onze klanten op hoog expertiseniveau van dienst te zijn!"

Zelfstandig werken in een team

"Het team van Heine & Van Oosten bestaat op dit moment uit 11 enthousiaste en deskundige medewerkers. Met elkaar werken wij hard aan het beantwoorden van financiële, administratieve en fiscale vragen. In ons team gaan zelfstandig werken en samenwerken hand in hand. Het ligt in het verlengde van elkaar. Aan de ene kant werk je aan je eigen klantenportefeuille, maar aan de andere kant kun je altijd terugvallen op je collega’s. Wij helpen elkaar."

Plezier met collega's

"Accountancy en belastingadvies zijn vaak ‘zware kost’. Wij doen er alles aan om het vak zo normaal mogelijk te maken. Juist onze expertise zorgt voor de beide benen op de grond. Serieuze momenten worden bij ons altijd afgewisseld met het nodige plezier. De werksfeer is gezellig. Ongedwongen. Informeel. Wij maken graag ‘lol’ met elkaar. Beslist geen apenkooi maar wel een kantoor waar iedereen voldoende bewegingsruimte heeft om te relativeren.

Goede arbeidsvoorwaarden

"Heine & Van Oosten is een prima werkgever die graag goed zorgt voor haar medewerkers. In primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je verdient een goed salaris, je beschikt over een prettig aantal vakantiedagen en we organiseren regelmatig teamuitjes, sportdagen en etentjes."

Vacatures

Als er vacatures zijn bij ons kantoor, dan plaatsen wij deze hier op onze website. Ook als er geen (passende) openstaande vacatures zijn, is het altijd zinvol om jouw naam en toegevoegde waarde onder onze aandacht te brengen. Mail ons je cv en vertel wat wij in jouw ogen voor elkaar kunnen betekenen!

Hoog expertiseniveau

"Ontwikkeling vinden wij belangrijk voor al onze medewerkers. Want door te werken aan onze kennis en vaardigheden, staan wij altijd op een hoog expertiseniveau voor onze klanten klaar."

René Heine

Ontwikkeling en Ervaring

"Werken bij Heine & Van Oosten = jezelf ontwikkelen en nieuwe dingen ervaren, zelfstandig werken in een team, plezier hebben met collega's en werken onder goede arbeidsvoorwaarden!"