Werkwijze

Werkwijze

Heine & Van Oosten werkt aan alles wat met de financiën van uw onderneming te maken heeft. Samen met u zorgen we voor een gezond bedrijf, van het boeken van uw administratie tot het samenstellen van de jaarrekening. En alles wat daar tussen ligt. De manier waarop wij werken is afhankelijk van de werkzaamheden die wij voor u verrichten. Maar in alles wat wij doen, zijn onze drie kernwaarden sterk verankerd:

•    betrokken bij klanten en hun ondernemingen.
•    deskundig advies door actuele kennis en vaardigheden.
•    praktisch  in benadering van het vak.

 

"Van onze klanten horen wij vaak dat zij de combinatie van onze informele benadering en grote expertise zo prettig vinden. Absoluut ons onderscheidend vermogen ten opzichte van andere accountantskantoren!"

Betrokken

Wat Heine & Van Oosten zo kenmerkt is onze persoonlijke aanpak. Om elkaar goed te leren kennen, is ons eerste gesprek met u altijd een kennismakingsgesprek. De boeken komen later op tafel. Voldoen we aan elkaars verwachtingen? Fijn! Want daar draait het om. Wij inventariseren uw wensen en de werkzaamheden en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

"Wij staan naast u als ondernemer, nooit tegenover u. Bij ons komt u van rechts. U heeft dus altijd voorrang. Zo simpel is het."

Naast de regelmatige zakelijke gesprekken die wij met u als klant voeren, ondernemen wij ook graag andere dingen met elkaar. Zo organiseren wij relatiebijeenkomsten, bijvoorbeeld in combinatie met een sportevenement, of brengen we een bezoek aan een interessant seminar. Een prettige bijkomstigheid daarvan is dat u en onze andere klanten elkaar ook goed leren kennen. Vaak merken wij dat er zakelijke contacten ontstaan tussen onze klanten onderling. Betrokkenheid ten top!

 

"Wat gisteren interessant was, is vandaag alweer verouderd."

Deskundig

Wij houden onze kennis en vaardigheden graag actueel en werken aan onze ontwikkeling. Dat doen wij door het bijwonen van congressen en bijscholingsdagen. Maar ook door actualiteiten in de gaten te houden, bijvoorbeeld op het gebied van belastingen, trends in het vakgebied, cao-ontwikkelingen, pensioenen, wet- en regelgeving en politieke ontwikkelingen. Relevante informatie koppelen wij meteen aan u terug. Al onze medewerkers werken daaraan mee en geven u proactief deskundig advies op een hoog expertiseniveau.

Praktisch

Accountancy en belastingadvies, het is soms zware kost. Wij doen ons uiterste best het zo normaal mogelijk te houden. Onze expertise zorgt voor beide benen op de grond. Transparant. Geen moeilijke vaktaal en omwegen, maar duidelijk en recht door zee. Wij zeggen wat we doen en doen vervolgens wat we zeggen. Praktische samenwerking met u, als mens achter de onderneming. Dat is waar onze focus ligt, dat is wat ons drijft. Een ondernemer die weet hoe zijn bedrijf in elkaar zit en waar hij naar toe wil groeien. Iemand die goed op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen en trends. Niet alleen in de eigen branche, maar ook in breder perspectief. Dat is waar wij blij van worden. Van mensen die net als wij graag praktisch bezig zijn met zaken waar je echt iets aan hebt. Korte lijnen en snelle stappen. Dat werkt prima!

 

"Samen sta je sterk, want kennis delen maakt je rijk!"

Samenwerking

Waar zinvol werken wij samen met andere zakelijk dienstverleners zoals advocaten, notarissen, assurantietussenpersonen en administratiekantoren. Daarnaast onderhouden wij een goed en professioneel contact met verschillende banken. Prettig voor de bank en de klant. Verder zijn wij actief in verschillende businessclubs, ondernemersverenigingen en serviceclubs. Dat maakt dat wij beschikken over een uitgebreid en zeer divers netwerk. Mede door onze netwerkactiviteiten hebben wij een brede kennis van allerlei branches in het MKB. Interessant voor ons, maar zeker ook voor u.

Betrokken

... bij klanten en hun ondernemingen.

Deskundig

... advies door actuele kennis en vaardigheden.

Praktisch

... in benadering van het vak.